Administrativ Localitati Ape Relief Land Cover/Use Drumuri Puncte de interes
Order online! Comanda online!
  Romanian  English  France  German  Spanish 
   Home
   Pledoarie pentru harta
   General
 RO.A.D 2008
 Motivatie
 Screenshots
 Distribuitori
 Aspecte tehnice
 Planuri de viitor
 Avantaje
 Inregistrare
 Contract
 Recunoastere
 Sigle
 Orda
   Practic
   Parteneri
   Jurnalul hartii
   Download
   In Memoriam
   Credit
   Info






  Caracteristici tehnice
Versiunea curenta: 1.23
Programe de vizualizare: MapSource v6.5 sau superior, licentiat de la Garmin, inclus pe CD;
Platforme tinta: PC cu Windows 95/98/XP/2000, Pocket PC + GPS Garmin. In curand va fi disponibila si pe Palm OS.
Formatul Datelor: Garmin, proprietar;
  Atlasul este impartit in peste 200 de foi de harta care se pot incarca individual in GPS-ul Garmin, functie de zona planificata de vizitat. Foile variaza intre cativa Kbyte si peste 1 Mbyte, iar in total au >47 Mbytes.
  Atlasul permite cautarea punctelor de interes (POI) fie dupa nume, fie dupa distanta. In orasele din zonele detaliate se poate cauta si numele strazii. Majoritatea punctelor au si un nume de judet sau de oras asignat asa incat se pot efectua si cautari intr-un anume judet/oras.

Anunt:Toti utilizatorii care au cumparat CD-uri/licente incepand cu versiunea 1.14 pot face upgrade GRATUIT la versiunea 1.21.

  Scara de referinta: 1:100.000
Suprafete: toate localitatile din Romania, lacurile si baltile, litoralul Marii Negre, Delta Dunarii;
Linii: limitele administrative ale judetelor Romaniei si frontiera de stat, limitele comunelor din judetele Brasov si Gorj, drumurile europene, autostrazile A1 si A2, drumurile nationale si judetene, toate raurile mari si mijlocii din Romania si aproximativ 75% din raurile mici din Romania(bazinele Tisa, Mures, Timis, Bega, Nera, Jiu, Olt, Arges), curbele de nivel cu echidistanta 40 m, caile ferate, pistele de aterizare ale aeroporturilor civile, batimetrie (in cateva zone din Marea Neagra);
Puncte de interes: peste 70000 de toponime(orase, paduri, vai, varfuri, munti, dealuri, podisuri si alte forme de relief, pesteri, mine, fantani, turnuri, lacuri, balti, mlastini, canale, ocoale silvice si cabane de vanatoare, etc.), peste 14000 de puncte culese cu GPS-ul reprezentand hoteluri, restaurante, biserici, monumente, benzinarii, primarii, judecatorii, cladiri de firme sau publice, societati comerciale, unitati sanitare si de invatamant, gari si halte, autogari, aeroporturi, aerodromuri, porturi, plaje, bazine de inot, statiuni de odihna, tabere, campinguri, pensiuni, telefoane, oficii postale, farmacii, baruri, cazinouri, service auto, spalatorii auto, reprezentante auto, etc.

  Scara de Referinta 1:15.000 sau mai mare
Zone detaliate: Bucuresti, Suceava, Iasi, Oradea, Cluj-Napoca, Turda, Huedin, Timisoara, Arad, Targu Mures la nivel de strada, suprafata intravilan, zone industriale, parcuri, paduri, gradini, livezi, ape si puncte de interes) PLUS Delta Dunarii(mlastini, canale, lacuri, grinduri, toponime).

  Cat costa Atlasul Digital al Romaniei?
Pretul acestuia este de 713 lei noi cu TVA inclus (aproximativ 166 EURO +TVA).

Promotie: Toti utilizatorii ROAD 2005 vor primi dreptul de a-si include un POI (Point of Interest) in versiunea 2006. Pentru aceasta trebuie doar sa se completeze formularul atasat (formular.pdf) si sa se trimita la romaniadigitala@rqa.ro, specificandu-se si numarul de serie al CD-ului ROAD2005!

Upgrade-urile la versiunile urmatoare vor costa cu pana la 50% mai putin fata de pretul de lista. Pentru elevi, studenti, doctoranzi si personalul din institutiile de invatamant se acorda de asemenea un discount de 50%. Pentru cei care vor sa revanda acest produs este dispoibil de asemenea un discount atragator. Produsul se va promova in special prin intermediul partenerilor oficiali Garmin, al firmelor specializate si al participantilor la Proiect.

Pretul pentru fiecare cod suplimentar de deblocare este de 50$+TVA



Nota: Pentru detalii referitoare la modul in care se face comanda si plata online a Atlasului Digital al Romaniei va rugam sa consultati sectiunea Termeni si conditii de plata. Pentru detalii referitoare la contractul de licentiere a Atlasul Digital al Romaniei va rugam sa consultati sectiunea Contract de Licenta al Utilizatorului Final de Software RO.A.D 2005

© 2004-2009 Vasile Craciunescu