Homepage » Noutăţi » Lansare RO.A.D.2024.20

Lansare RO.A.D.2024.20

RQA, dealer de tehnologie Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v16.20, RO.A.D.2024.20.

Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră cu un total de 475.775,58 km de căi de comunicaţii rutiere şi navale acoperire în teritoriu, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 1.018.688 puncte împărţite în 538 categorii.

RO.A.D.2024.20 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu, acoperire şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse Centura Sântandrei, Centura Sânmartin, Centura Nojorid, porţiunea sudică a Centurii Aleşd, Centura Bârlad, Centura Oşorhei, străpungerea Bruxelles din Sibiu, străpungerea Drumul Valea Largă din Bucureşti, străpungerea Letea din Bacău, lotul nou de autostradă A0 între DN4 şi A2 precum şi sens dublu de parcurgere pe porţiunea dată în circulaţie de curând de pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti.

S-au introdus oraşul Ovidiu şi Cartierul Peninsula din Năvodari la nivel de adresă poştală individuală şi scară de bloc, accesul detaliat la Makita Brăneşti, Gebruder Weiss din Popeşti-Leordeni, Cargus şi IFN HH din Măgurele şi centrele logistice Lidl de la Fundeni şi Ariceştii Rahtivani. S-au introdus de asemenea aleile pietonale în Parcul Central şi Parcul Apeductului din Dudu.

S-a introdus accesul detaliat la Bârlad Value Center, Dedeman, Lidl şi Kaufland Bârlad, Lidl Brăneşti, Mega Image Preciziei din Bucureşti, Profi şi Pepco din Cobadin  şi Lidl Nicolina din Iaşi. S-au adăugat multe sensuri unice noi, restricţii de viteză precum şi 53 (cincizecişitrei) sensuri giratorii noi.

S-au introdus de asemenea varii monumente comemorative ale eroilor din cele două războaie mondiale.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trianuale, rodul muncii timp de peste douăzeci de ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 1,63 GB mărime şi rulează exclusiv pe echipamentele de navigaţie Garmin din linkul de mai jos:

http://www.rqa.ro/produs.php?id=442&subcat_id=39&cat_id=19

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2024.20 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!